Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zam Cuma'ya kaldı!

Zam Cuma'ya kaldı!

Ekonomi Haberleri

Memur ve memur emeklilerinin 2016-2017 yıllarına ilişkin mali ve sosyal haklarının belirleneceği toplu sözleşme görüşmelerinde ikinci toplantı dün yapıldı.

Çalışma Bakanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda, hizmet kollarının talepleri görüşüldü. Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, dünkü toplantıda hizmet kollarının taleplerinin ele alındığını, Kamu İşveren Heyeti'nin zam önerisini yarın açıklayacağını ifade etti. Yalçın, görüşmelerden umutlu olduklarını ve masadan kamu çalışanları için çözümün çıkacağına inandıklarını ifade etti. nbsp;


HERKESE EŞ TAYİNİ nbsp;
Bu arada öğretmenlere tanınan ve eş durumu atamasındaki 3 yıl hizmet şartının 1 yıla indirilmesinin tüm kurumlarda uygulanacağı öğrenildi. Memur-Sen'den yapılan açıklamada, Kamu İşveren Heyeti'nin bu hakkın tüm memurları kapsaması için gerekli çerçeve yönetmelik değişikliğini kabul ettiği kaydedildi.


KRAVAT MESAJI
Toplu sözleşme görüşmelerine Memur-Sen heyeti kıravatsız olarak geldi. Memur-Sen Başkanı Yalçın, tekliflerinin sadece mali hakları kapsamadığını, memurların kılık kıyafet serbestisi gibi sosyal hakları da içerdiğini söyledi.

takvim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...