Sultanahmet Köftecisi 60 mağaza açacak

Sultanahmet Köftecisi 60 mağaza açacak

Ekonomi Haberleri

Tarihî Sultanahmet Köftecisi, çalışacak personelin Türkiye'den götürülmesi şartıyla İngiltere, Almanya ve Hollanda'da 60 şube ile anlaşma yaptı

Türkiye'nin asırlık şirketlerinden Tarihî Sultanahmet Köftecisi, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde 60 şube açacak. İlk yurt dışı şubesini Azerbaycan'da açan, bu ülkede kısa sürede 3 şubeye ulaşan Sultanahmet Köftecisi, Avrupa'daki çalışmalarından da olumlu sonuçla döndü. Sultanahmet Köftecisi'nin 4. kuşak temsilcilerinden, yurt dışı şubeleşmelerden sorumlu Yönetim Krulu Üyesi Mert Tezçakın, İngiltere'de 40, Almanya'da 15, Hollanda'da da 5 şubeyi kapsayacak master franchising anlaşmaları imzalandığını, yerel üretim merkezlerinin İngiltere'de Manchester, Almanya'da Saarbrücken, Hollanda'da da Amsterdam'da olacağını, 3 ülkede de dükkânların açılacağı binaların bulunduğunu, yönetimin onayının ve kontrollerin ardından, 2016'da ilk şubelerin açılmış olacağını ve peş peşe yenilerinin geleceğini söyledi.
OKUL GİBİ KÖFTECİ
Sultanahmet Köftecisi'nin kurum içi verdiği eğitimlerle sektörde bir okul haline geldiğini, bu okulda eğitim görenlerin kısa sürede kurum içinde yükseldiklerini, birçoğunun da yüksek ücretlerle başka kurumlara transfer olduklarını ya da kendi dükkânlarını açtıklarını anlatan Tezçakın, “Master franchising anlaşmaları yaparken ülkemize azami katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Sultanahmet Köftecisi gibi bir okulun mutlaka değerlendirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle her anlaşmada personelin Türkiye'den götürülmesi şartı yer alıyor. Bu proje ile yüzlerce Türk gencine yurt dışında istihdam imkânı sağlayacağız” diye konuştu.
Sultanahmet köftesi donacak
? İstanbul'da sadece tek şube olarak çalışan Tarihî Sultanahmet Köftecisi ürünleri bundan böyle tüketicinin elinin altında olacak. Yönetim Kurulu Üyesi Mert Tezçakın, dondurulmuş gıda pazarına gireceklerini, bu sayede ürünlerinin marketlerde ve Sultanahmet Köftecisi şubelerinde satışa sunulacağını söyledi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...