Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Modanın başkentine BTSO damgası

Modanın başkentine BTSO damgası

Ekonomi Haberleri

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyeleri, Paris'te düzenlenen Texworld ve Premiere Vision fuarlarından döndü

Bursalı iş adamlarının dünyaca ünlü firmalarla ikili iş bağlantılarını güçlendirme imkânı yakaladığını belirten BTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Kuş, “Bursa, Premiere Vision ve Texworld fuarlarına damgasını vurdu” dedi. 
Tekstil sektöründeki son gelişmeleri ve trendleri yakından takip eden Bursalı iş adamları, dünyada tekstil sektörünün kalbinin attığı Paris Texworld ve Premiere Vision fuarlarında yabancı yatırımcılar ile bir araya geldi. Ayrıca BTSO heyeti, Paris iş gezisi kapsamında Fransa Tekstil Sanayicileri Birliği'ne ziyarette bulundu. Bursalı işadamlarını, Birliğin Avrupa ve Ekonomik İşler Sorumlusu Jöelle Da Fonseca Ruellan ağırladı. Kurumun çalışmaları hakkında sunum gerçekleştiren Ruellan, Türkiye ile Fransa arasındaki ilişkilerin her geçen gün geliştiğini ifade etti. Türkiye'den ithal edilen ürünlerin yüzde 80'inin hazır giyim ürünü olduğunu dikkati çeken Ruellan, “Bursalı firmaları Paris'te ağırlamaktan dolayı mutlu olduk. Türkiye ile ticari ilişkilerimiz her geçen gün artıyor. Her alanda olduğu gibi tekstilde de iş birliğimizi güçlendirmek istiyoruz” dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...