KKTC'deki öğrenciye ücretsiz sağlık hizmeti

KKTC'deki öğrenciye ücretsiz sağlık hizmeti

Ekonomi Haberleri

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde öğrenim gören, SGK kapsamında olan tüm T.C. uyruklu üniversite öğrencileri, ücretsiz sağlık hizmeti alabilecek.

Böylece çok küçük müdahaleler için bile KKTC'de özellikle öğrenci için 'büyük' olan paralar ödemek zorunda kalanlar, bundan böyle özel hastanede ücretsiz, yani SGK farkı ödemeden hizmet alabilecek. Yakın Doğu Üniversite Hastanesi tarafından başlatılan bu hizmetten, Ada'da öğrenim gören tüm Türk vatandaşı öğrenciler faydalanabilecek. Yakın Doğu Üniversitesi Genel Sekreteri Yeter Tabur, “Üniversitemizi tercih eden, kampüsümüze gelen öğrencilerimiz zaten bize emanet. Onların en iyi şekilde sağlık hizmeti almasını istiyoruz. Bunu da sağlayacağız. Yakın Doğu Üniversitesi olarak, sadece kendi öğrencilerimize değil, KKTC'de okuyan tüm Türk vatandaşı öğrencilere aynı hizmeti sunacağız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...