HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

E-para lisansı tamam

Kaynak:
E-para lisansı tamam

Ekonomi Haberleri  / 

Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş, BDDK tarafından e-para lisansıyla yetkilendirildi

Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş, yaklaşık 1 yıldır çalışmalarını sürdürdüğü e-para lisansı ile ilgili hazırlıklarını tamamladı. Kullanıcıların sanal ortamda, güvenli ve basit bir ödeme aracı olarak kullanabilecekleri e-para, özellikle yaygınlaşan e-ticaret ile daha da önem kazanmaya başladı. Aldıkları lisansın sektördeki hizmetlerin genişletilmesinde önemli rol oynayacağını vurgulayan Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İlker Sözdinler, e-para lisansıyla beraber şirketin bankacılık faaliyetleri arasında bulunan elektronik para, anlık veya düzenli para transferi, mobil ödeme, ödeme ön ödemeli kart basımı, ödeme aracının ihracı ve kabulü ile fatura tahsilatlarına aracılık etme hizmetlerinde yetkilendirilmiş olduğunu söyledi. Sözdinler, bu lisansla beraber hedeflerini ise şu şekilde özetledi:
“Bugün mevcutta 250 bin müşterimize hizmet veriyoruz. Elektronik para lisansıyla ödeme hizmetlerinde sahip olduğumuz yenilikçi yapımız ve teknolojik altyapımızın da katkısıyla sektöre liderliğimizi sürdürerek, başarılı projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Öncelikle Türkiye'deki faaliyet alanımızı genişletmeyi hedefliyoruz; ardından Avrupa'da da lisans başvurusu gerçekleştirerek ödeme hizmetlerinde global bir oyuncu olacağız.”


Ekonomi
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...