Bereket Döner “Bayim Olur musun” Fuarında

Bereket Döner “Bayim Olur musun” Fuarında

Ekonomi Haberleri

Bereket Döner, bu yıl 13.sü düzenlenen “Bayim Olur musun? fuarında görkemli mağaza konseptiyle yerini aldı.

Helal ve kaliteli döner denildiğinde akla gelen ilk marka olan Bereket Döner, bu yıl 13.sü düzenlenen “Bayim Olur musun? fuarında görkemli mağaza konseptiyle yerini aldı.

Türkiye'de GİMDES'ten Helal Sertifikası alan ilk Et ve Et Ürünleri üreticisi olan Bereket Döner San Tic AŞ, 1988 senesinde bir dönerci ustası olan Hayrettin Taşkıran tarafından İstanbul Beyoğlu'nda kurulan küçük bir dönerci işletmesinden, Türkiye'nin ilk ve en büyük hazır döner üretimini ve en büyük restoran zincirlerinden birini oluşturmuştur. Tamamen geleneksel Türk dönerini endüstriyel ortama taşıyan ve Türkiye'de hızla yayılmasına dikkat çeken Bereket Döner CEO'su Nezif Emek, 82 olan restoran sayılasını 2015 yılı sonuna kadar 100 restorana, 2019 yılı sonunda ise 300 restorana çıkartarak Türkiye'nin her ilinde faaliyet göstermeyi hedeflediklerini belirtti.

2016 yılı hedeflerinde var olan lojistik merkezi kurulumu, ekmek, patates üretimi, besi çiftliği kurulumu ve yeni fabrika ile birlikte, günlük 30 ton olan döner üretiminin 50 tona çıkarılacağını belirterek, yatırımcılar ile markaları buluşturan Bayim Olur musun Fuarı bu açıdan bizim için oldukça önemli, girişimcilerimizi Hall 7 No: G-104 numaralı standımıza bekliyoruz diyerek fuar süresince yatırımcılarla bizzat kendisinin görüşeceğini de belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...