Mahalle hayatı canlanıyor

Mahalle hayatı canlanıyor

Ekonomi Haberleri

Gayrimenkul sektörünün güçlü markalarından ESTON, yeni projesi “Eston Şehir Mahallem” ile farklı bir konsepte imza atmaya hazırlanıyor.

Ö.FARUK BİNGÖL
Geçen yıl TMSF'den 'Eston Şehir' markasını satın aldıklarını hatırlatan Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, “Eston Şehir Mahallem için çok özendik. Az katlı, yeşille, ağaçla iç içe bir hayat hayal ettik. Eston Şehir Mahallem sakinleri, mutluluğu sadece evlerinde değil, tüm mahallede yakalayacak. Çocuklarımıza çocukluğumuzdaki sıcak mahalle hayatını armağan ediyoruz. Çocuklarımız hem özgürlüğü tadacak, hem de yeşili keşfedecek” dedi. Bahçeşehir'de toplam 68 dönüme yayılan projenin 47 dönümü açık alan olarak tasarlandı. Bu alanın da 26 dönümü yeşil alan... Her biri bahçeli, teraslı veya balkonlu olan dairelerin pencereleri, gün ışığını en fazla alacak şekilde yerden tavana kadar yükseliyor. Proje; Kuzey Marmara Otoyolu, 3'üncü boğaz köprüsü ve 3'üncü havalimanını şehre bağlayan yolların üzerinde yer alıyor. Bahçeşehir'e kadar uzanacak metro hattı ile Taksim ve Beşiktaş'a, Marmaray bağlantısı ile Anadolu yakasına rahatça ulaşılabilecek proje, Bahçeşehir'in içinden geçecek hızlı trene yakınlığı ile de öne çıkıyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...