KOBİ'lere can simidi

KOBİ'lere can simidi

Ekonomi Haberleri

İşletmeler 60 aya varan vadeler ve uygun faiz oranlarıyla masrafsız kredi kullanacak, böylece rekabet avantajı elde edecek

Osman Çobanoğlu ANKARA
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Vakıfbank, KOBİ'lerin finansal ihtiyaçlarını uygun şartlarda karşılamak üzere iş birliği protokolü imzaladı. KOBİ'leri güçlendirmek için önemli çalışmalar yaptıklarını belirten KOSGEB Başkanı Recep Biçer, “Veri tabanımızda 800 bin civarında kayıtlı KOBİ bulunuyor. Bu rakamı artmayı amaçlıyoruz. KOBİ'leri destekledikçe, geliştirdikçe, Türkiye de gelişecek” ifadesini kullandı. Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan da, KOBİ'lerin Türkiye'nin kalkınmasının temel dinamiklerinden birini oluşturduğunu kaydetti. KOBİ'ler için maliyet yönetiminin öneminin farkında olduklarını belirten Aydoğan; iş birliği programına, bankacılık ürün ve hizmetlerindeki maliyetleri önemli ölçüde azaltacak kalemlerin eklendiğini vurguladı. Aydoğan, “VakıfBank-KOSGEB İşbirliği Taksitli İşletme Kredisi'ni hizmete sunduk. Bu krediden yararlanan işletmelerimiz, avantajlı faizlerle borçlanacak. Böylece kısa ve orta vadeli nakit ihtiyaçlarını uygun şartlarla karşılayarak rekabet avantajı elde edecekler” diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...