Mega proje hizmete açılıyor

Düzenleyen:
Mega proje hizmete açılıyor

Ekonomi Haberleri

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük yatırımı olan (18 milyar lira) İstanbul Bursa İzmir otobanında çalışmalar bütün hızıyla sürüyor.

384 kilometrelik otoyol ve 49 kilometrelik bağlantı yollarıyla İstanbul ve İzmir arasını 3 saate indirecek olan İstanbul İzmir Otoyolu’ndaki Körfez-Bursa arasında yer alan Gemlik-Altınova güzergâhındaki yaklaşık 40 kilometrelik yol 10 gün sonra hizmete açılıyor. Proje kapsamında yaklaşık 2 yıldır süren Karsak Kavşağı'ndaki çalışmalarda sona gelindiğini ve kavşak ile Körfez Köprüsü arasındaki 40 kilometrelik yolun açılacağı müjdesini veren Bursa Valisi Münir Karaloğlu, “Bu proje Bursa için çok önemli. İstanbul ile Bursa'nın entegrasyonunda; sanayide, ticarette, ekonomide, turizmde önemli katkı sağlayacak. Şu anda gişelerin montajı tamamlanıyor. Kısa sürede faaliyete geçmiş olacak” dedi. Körfez Köprüsü'nün ise mart ayı sonunda ya da nisan ayı başında açılması planlanıyor. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...