HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gazprom'dan Türk Akımı açıklaması: İptal mi?

Düzenleyen: /
Gazprom'dan Türk Akımı açıklaması: İptal mi?
Gazprom, Türk Akımı, Haber

Ekonomi Haberleri

Rus şirketi Gazprom'un Başkanı Aleksey Miller, Türkiye ile Rusya arasındaki krize rağmen Türk Akımı projesinin iptal edilmeyeceğini söyledi.

Rus enerji devi Gazprom'un başkanı Aleksey Miller, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinden sonra çalışmaların durduğu Türk Akımı projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

NTV'nin Ria Novosti'den aktardığına göre Miller, siyasi fikir ayrılıklarının iki ülke arasındaki enerji projelerini etkilemeyeceğini söyledi. Yıl sonuna kadar Türkiye-Rusya Üst Düzey Stratejik İşbirliği Konseyi'nin toplanacağını umduğunu kaydeden Miller, Türk akımı projesinin "hükümetler arası" ve "devletler arası" düzeyde önemli bir görüşme maddesi olacağını vurguladı.

Miller projenin çok kısa bir zamanda gerçekleşebileceğini çünkü Türk Akımı'nın 940 kilometrelik uzunluğunun 660 kilometresinin eski Güney Akımı projesi olduğunu hatırlattı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...