Opet, Arda ile gaza basacak

Düzenleyen:
Opet, Arda ile gaza basacak

Ekonomi Haberleri

Arda Turan ile iki reklam filmi için anlaşan Opet, yıldız futbolcuyu 'pompa'nın da başına geçirecek. Barcelona'da konuşan Arda da, Opet istasyonu kurmak için yer baktığını söyledi

Bugüne kadar Tarkan, Cem Yılmaz, Ajda Pekkan gibi isimlerle ses getiren reklam projelerine imza atan Koç Topluluğu'nun akaryakıt şirketi Opet, Türkiye’nin Barcelona’daki gururu Arda Turan ile çekeceğini duyurduğu reklam filmlerinden ilkini tanıttı. İspanya'daki toplantıya yıldız futbolcu Arda ile Opet Petrolcülük A.Ş. Genel Müdürü Cüneyt Ağca katıldı. Burada konuşan Opet Genel Müdürü Cüneyt Ağca, Arda'yla 1 yıl süreli iki reklamlık anlaşma imzaladıklarını belirterek, devamının gelebileceğini söyledi. 
TÜRKİYE’DE 1451 BAYİ
Opet markası ile Arda'nın özdeşleştiğini kaydeden Ağca, “Opet ile özdeşleşen diyorum zira Opet markası ve Arda Turan isminin birçok ortak özelliği var. Hem Opet hem Arda Turan; genç, başarılı, çalışkan, yenilikçi, dinamik, enerjik, samimi, güler yüzlü, topluma duyarlı ve saygılı” dedi. Yılın ilk ayında 13 yeni istasyon açan Opet'in, şubat sonu itibariyle 1021 Opet, 430 Sunpet olmak üzere 1451 bayiye ulaştığını ifade eden Cüneyt Ağca, yurt dışında yatırım için şu anda somut bir şey olmadığını ama planları bulunduğunu söyledi. Ağca, satışa çıkarılan Petrol Ofisi'yle ilgilenip ilgilenmediklerine ilişkin de, “1451 istasyonumuz var. Her yerde varız” diyerek süreci sadece izlediklerini kaydetti.

Kazandığı  parayı  istasyona yatıracak

Yılda 20'ye yakın şirketten sponsorluk ve reklam teklifi aldığını belirten Arda Turan, artık daha seçici olduğunu söyledi. Türkiye'den dünyaya açılan bir marka olarak gördüğü Opet'le kendisini özdeşleştirdiğini ve reklam teklifini bu nedenle kabul ettiğini belirten Turan, “Opet istasyonu projemiz var. Uygun yer bakıyoruz” dedi. Gayrimenkule de yatırım yaptığını söyleyen Turan; Barcelona ve Londra'da ev alacağını, Türkiye'de açtığı restoranı 2.5 yılda 10 şubeye çıkarmayı planladığını ifade etti. Arda'nın menajeri de, yıldız futbolcunun bu yıl içinde değişik markalarla bir iki reklam filminde daha oynayabileceğini belirtti.
Futbola ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Arda Turan, Barcelona'da 33 yaşına kadar kontratı olduğunu ve bitene kadar İspanya'da kalmak istediğini söyledi. Türkiye'deki futbol anlayışının Avrupa'ya göre geride olduğunu belirten yıldız futbolcu, gelecek hedeflerine ilişkin de, “İstiyorum ki federasyon başkanı, kulüp başkanı olayım” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...