Roboclean’ın yeni modelini tanıttı

Düzenleyen:
Roboclean’ın yeni modelini tanıttı

Ekonomi Haberleri

Türkiye’deki temizlik ve sağlık robotu piyasasının yüzde 50’sine sahip olan ve yurt dışı piyasasında satışlarıyla aynı kategoride ilk ikide yer alan İhlas Ev Aletleri, Antalya’da düzenlediği toplantıda yurt dışı distribütörlerini buluşturdu.

Türkiye’deki temizlik ve sağlık robotu piyasasının yüzde 50’sine sahip olan ve yurt dışı piyasasında satışlarıyla aynı kategoride ilk ikide yer alan İhlas Ev Aletleri, Antalya’da düzenlediği toplantıda yurt dışı distribütörlerini buluşturdu. Firma, toplantıda Roboclean Temizlik Robotu’nun sektördeki 20 yıllık başarısını kutlarken, distribütörlere piyasaya sunulacak yeni ürünün tanıtımını yaptı ve 2017 yılı hedeflerini paylaştı. Farklı kıta ve farklı ülkelerden gelen 100’den fazla katılımcıya ev sahipliği yapan İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Dr. Ömer Kamber, Roboclean Ailesi’ni bambu ağacına benzeterek şunları söyledi: “Yılmadan çalıştık ve sabrettik. 20 yılın sonunda Aura Roboclean ismini doğudan batıya, kuzeyden güneye nerdeyse tüm dünyaya duyurduk ve onu elit bir marka haline getirdik” dedi.
İhlas Ev Aletleri İhracat Direktörü Uğur Kurt da, yeni ürünün özelliklerini tanıttı ve geliştirdikleri diğer yenilikleri anlattı. 2017 yılı hedefleri hakkında bilgi veren Kurt, “2015 yılında çok çalıştık ve Roboclean Ailesi’ne 9 yeni ülkeyi daha kattık. Arnavutluk, Avusturya, Kosova, Moğolistan, Portekiz, Sırbistan, Tayland, Tayvan ve ABD’de de artık yeni üyelerimiz var” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...