Ataköy'ün Avrupalısı Kasım'da teslim

Düzenleyen:
Ataköy'ün Avrupalısı Kasım'da teslim

Ekonomi Haberleri

Markalı konut sektöründe yüksek kalite, erken teslim ve avantajlı prim oranlarıyla özel bir yer edinen Artaş İnşaat, Avrupa Konutları’nın Ataköy halkasında sona yaklaştı.

Necmi ÇİÇEKÇİ

İstanbul’un en değerli noktalarından Ataköy’de, E5 Otoyolu’nun hemen bitişiğinde projelendirilen Avrupa Residence & Office Ataköy, benzersiz konumuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyor.
Bölgenin en değerli projeleri arasında yer alan ve yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği Avrupa Residence & Office Ataköy’de rezidans, ofis ve dükkanların büyük bölümü sahiplerini bulurken proje Kasım 2016’da teslim edilecek. 
Ayrıca Bakanlar Kurulunun aldığı kararla yüzde 18’den yüzde 8’e indirilen KDV avantajı Avrupa Residence & Office Ataköy projesinde yatırımcılara avantaj olarak sunuluyor.
Lüks detaylara sahip projede 165 rezidans daire ile 52 ofis ve dükkanlar yer alıyor.
1+1 ve 2+1 rezidans daire tiplerinin bulunduğu projede dairelerin büyüklüğü 69 ile 103 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 
Kaliteli ve lüks detaylara sahip rezidansların yanı sıra Office Ataköy’de konforlu ve prestijli ofisler iş dünyasının önemli adreslerinden biri olacak. 
Modern mimarisi, bölgede prestijli bir iş ve yaşam projesi olarak konumlanan Avrupa Residence & Office Ataköy, lüks rezidansları, 52 metrekareden 1.059 metrekareye kadar farklı büyüklüklere sahip ticari alanlarıyla da kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor.
350 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje, 60 bin metrekare inşaat alanına sahip.
Bölgenin en değerli projeleri arasında gösterilen Avrupa Residence & Office Ataköy’de teslimler Kasım 2016’da yapılacak.

265 BİN TL’YE KONUT SAHİBİ OLMA FIRSATI 

Sağladığı yüksek prim avantajı ile konut alıcılarına kazançlı bir yatırım fırsatı sunan firma, Atlantik Life’ı bölgede prestijli yaşam projesi olarak konumlandırıyor. Pendik Kurtköy’de hayata geçirilen ve yüksek standartlarda bir yaşam sunan projede 192 konut ve ticari üniteler yer alırken Atlantik Life’de; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dört farklı daire seçeneği bulunuyor.
Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan daireler 67 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösterirken projede ayrıca daire tiplerine göre iki araçlık park imkanı da yer alıyor.  

KİŞİYE ÖZEL ALTERNATİFLİ ÖDEME PLANLARI SUNULUYOR

Atlantik Yapı, bölge ve proje donatılarına kıyasla konut fiyatlarını ekonomik seviyelerde tutarken gelecek vadeden projeyi avantajlı fiyatlarla yatırımcılara sunuyor. Projede 265.000 TL’ye  daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor.
Lüks ve konforlu detaylarla sahip dairelerin yer aldığı Atlantik Life’de peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatının yanında sıfır faiz seçenekleri ve kişiye özel ödeme planına da yer veriliyor.  Projede ayrıca kredilendirmelerde 120 aya varan vadeler ile de satış yapılıyor.

PROJE LOKASYONUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Anadolu yakasında ulaşım akslarına yakın bir bölgede konumlanan Atlantik Life; Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanına 1,5 kilometre, D-100 Karayoluna 2 kilometre, Tem otoyoluna 3 kilometre, Yüksek Hızlı Tren’e 2,5 kilometre, İstanbul Deniz Otobüslerine 3,5 kilometre ve Metro’ya 700 metrelik bir mesafede yer alıyor. 
İnşa çalışmalarının devam ettiği Atlantik Life’de teslimler Nisan 2017’de yapılacak.

BAHÇEŞEHİR PARK’TA DÜKKÂN SATIŞLARI BAŞLADI

Atmaca Grup'un İstanbul'un en yeşil bölgelerinden birisi olan Bahçeşehir'de inşa etmekte olduğu Bahçeşehir Park projesi doğayla iç içe yaşamak isteyenlerin yeni adresi oluyor. Tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlanan ve Bahçeşehir Göleti'nin yanı başında konumlandırılan projede 4+1, 4+2 ve dubleks dairelerin yanı sıra dükkanlar da satışa sunuldu. 
Projede, 147 daire ile 140 dükkan yer alırken satışa sunulan dükkanların metrekare birim fiyatları 30 bin TL ile 35 bin TL arasında farklılık gösteriyor.  Konut fiyatları ise 1 milyon 850 bin TL ile 2 milyon 650 bin TL arasında değişiyor. 
17 ve 18 katlı iki yüksek, 1 alçak üç binadan meydana gelen projede daireler akıllı ev sistemiyle donatılıyor. Zengin donatı alanlarının yer aldığı projede ayrıca sinema salonu, süpermarket, cafe ve restoranlar, alışveriş mağazaları, bina içinde şömine odaları, bebek odası, Türk hamamı, fitness center, kat bahçeleri ve çok amaçlı salonlar bulunuyor.
E-5'nın yanında hızlı tren ve Metro duraklarının bulunduğu noktada yer alan Bahçeşehir Park 2018 yılının Mart ayında tamamlanacak.

HUZURLU KAMPÜS KARABÜK TESLİM EDİLDİ 

2009 yılından bu yana Anadolu’da binlerce konuta imza atan,  en son İstanbul Beylikdüzü’nde geliştirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara projesinde son aşamaya gelen Huzurlu İnşaat,  Karabük’te Huzurlu Kampüs projesinin anahtar teslim törenini gerçekleştirdi.  Kamu Kurum çalışanları ve öğrencilerin yanı sıra konut alıcılarına da büyük avantaj sağlayan projede 136 daire ile 5 ticari ünite bulunuyor.
Farklı bir konseptte proje geliştirdiklerini belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı; “Huzurlu İnşaat giderek büyüyor. Firma olarak Bostancı, Güneşli ve Beylikdüzü’nde yeni projelerimizi yakın zamanda hayata geçireceğiz. Anadolu’da Huzurlu Kampüs projelerimizle devlet memurlarımıza, üniversite öğrencilerimizin yanı sıra bölge halkına emsalsiz yatırım fırsatı sunuyoruz. Karabük  Huzurlu Kampüs projemizde 850 TL’den başlayan rakamlarla daireler kiraya veriliyor. Ekim ayında da Turgutlu’da 65 daire teslimini gerçekleştireceğiz. Bölge halkına, memurlarımıza ve ülkemizin teminatı gençlere yatırım yapmaktan mutluyuz”dedi.

KAMPÜS SERİSİ MARİNA İLE SAMSUN’DA

Huzurlu İnşaatın Anadolu’da başlattığı Huzurlu Kampüs serisi devam ediyor. Projenin ilk halkasını Kütahya’dan başlatan firma, Eylül ayı içinde Karabük’te Huzurlu Kampüs projesinin anahtar teslim törenini gerçekleştirdi. Huzurlu İnşaat şimdi de 35 bin öğrencinin geçiş noktasında yer alan Samsun 19 Mayıs Üniversitesine birkaç dakikalık mesafedeki Huzurlu Kampüs Marina projesini satışa sunuyor.
Samsun’da daha önce 400 konut teslim eden Huzurlu İnşaat, 8. Etap Huzurlu Kampüs Marina projesiyle bölgeye yatırımlarını sürdürüyor.
Samsun 19 Mayıs Üniversitesinin yanı başında  yer alan Huzurlu Kampüs Marina’da  1+1’lerden oluşan konforlu ve planlı kullanım alanlarına sahip 70 daire yer alıyor. Denize 600 metre mesafedeki konumuyla ferah bir yaşam sunan proje, tramvay durağına yakın konumuyla birkaç dakika da Üniversiteye ulaşma imkanı sunuyor. Proje, lokasyon avantajıyla Kamu Kurum çalışanlarına öğrencilere ve yatırım yapmak isteyen konut alıcılarına büyük avantaj sağlıyor.

BAŞKENTİN YENİ ROTASI KOORDİNAT ÇAYYOLU

Başkent Ankara’nın en seçkin yerleşim bölgelerinden Ümitköy’de hayata geçirilen Koordinat Çayyolu, sunduğu sosyal hayat imkanları ve konut alternatifleriyle dikkat çekiyor. Emlak Konut GYO ve YP İnşaat işbirliğiyle hayata geçirilen Koordinat Çayyolu’nun kısa sürede konut alıcısının ilgisini çektiğini ifade eden YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, bu başarıda YP ve Emlak GYO’ya duyulan güven ile detaylı düşünülmüş proje kurgusunun büyük payı olduğunu söyledi.
Devlet güvencesinin yanında YP İnşaat’ın yıllardan bu yana inşa ettiği güvenin alıcıyı rahatlattığını belirten Çankaya; “Emlak Konut GYO’nun 31 Aralık’a kadar devam edecek yüzde 20 peşinat 120 aya kadar vade kampanyasıyla Koordinat Çayyolu çok hızlı bir başlangıç yaptı. Toplam 427 konuttan oluşan Koordinat Çayyolu’nun 1+1’den 5+1’e kadar farklı mimarisi ile dikkat çeken konut karması sayesinde herkes kendisine uygun konutu bulacak. Manzarasından peyzajına, sosyal donatı alanlarından lokasyonuna kadar Koordinat Çayyolu, kentin en çok dikkati çeken yapılarından biri oldu” dedi.

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...