Arslan: Bir araya gelip çözüm bulalım

Düzenleyen:
Arslan: Bir araya gelip çözüm bulalım

Ekonomi Haberleri

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, ülkelerin güvenlikten sorumlu teknik birimlerinin bir araya gelerek yeni çözümler üretebileceğini söyledi.

Osman Çobanoğlu ANKARA
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, uçakta 25 Mart’ta başlayacak elektronik cihaz yasağında İstanbul’un kapsam dışı bırakılması için ABD’li ve İngiliz muhataplarına mektup gönderdi. Mektubunda Türkiye’nin, uluslararası havacılık örgütlerinin belirlediği bütün güvenlik kurallarına uyduğunu vurgulayan Arslan, İstanbul Atatürk Havalimanı’na yönelik saldırının ardından tüm havalimanlarında ek tedbirler alınarak uluslararası kuralların da üstünde bir güvenlik altyapısı kurulduğunu belirtti. Uygulamanın, yolcuların uçuş konforunu olumsuz etkileyeceğini belirten Bakan Arslan, ülkelerin güvenlikten sorumlu teknik birimlerinin bir araya gelerek yeni çözümler üretebileceğine
dikkat çekti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...