Konutta yabancıyı küstürmeyelim

Düzenleyen:
Konutta yabancıyı küstürmeyelim

Ekonomi Haberleri

Onur Öngün, gayrimenkulde yabancı yatırımcının son dönemde kaybedilmeye başlandığını belirterek, Türk yatırımcılar için bu durumun fırsat olabileceğine dikkat çekti.

Osman ÇOBANOĞLU ANKARA - Onursal Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, gayrimenkulde yabancı yatırımcının son dönemde kaybedilmeye başlandığını belirterek, Türk yatırımcılar için bu durumun fırsat olabileceğine dikkat çekti. Öngün, “Türkiye’de ev alan 137 bin yabancı olduğunu ve bunun önemli bölümünün sahil bandında bulunduğunu düşünürsek, yabancıların ülkelerine dönüyor olması, fiyatları bu kış döneminde reel olarak daha da aşağı çekecek” diye konuştu. Onur Öngün, yabancı yatırımcıyı geri kazanmak için Kafkaslar, Orta Doğu ve Uzak Doğu’da çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini söyledi. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...