Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Ağbal: Pazartesi sürprizimiz var

Bakan Ağbal: Pazartesi sürprizimiz var

Ekonomi Haberleri

Maliye Bakanı Ağbal, pazartesi günü Türkiye Cumhuriyeti’nin 2017 yılı bütçe sonuçlarını açıklayacağını belirterek “Yılın başında Türkiye’nin bütçesi şöyle oldu böyle oldu mali disiplin ortada kalktı diyenlere pazartesi günü bir sürprizimiz var inşallah” dedi.

TESK “Defter-Beyan Sistemi” tanıtım toplantısında konuşan Ağbal, Türkiye’nin ekonomisi kadar kamu maliyesinin de güçlü olduğunu ortaya koyan bir performansı hep beraber sergileyeceklerinin altını çizdi.

Ağbal “Ben vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ekonomide oluşturduğumuz güç sayesinde önce ekonomimiz, sonra bütçemiz düzeldi. Özellikle son çeyrekte ekonomide genele yayılan büyüme ve faaliyetler bizim vergi gelirlerimizi önemli ölçüde olumlu yönde etkiledi” açıklamasında bulundu.

Bu yıl esnaf ve sanayicilere yönelik önemli destekleri hayata geçireceklerini ifade eden Ağbal, şunları kaydetti: "Ekonomi yönetimi olarak 2018 yılında da esnafımızı da çalışanımızı da sanayicimizi de bütün ekonomide gayretle çalışan bütün işletmelerimizi de daha da ileriye taşıyacak ilave adımlarımız olacak. Özellikle Maliye Bakanlığı olarak 2018 yılında yatırım harcamalarının daha da artması için özel sektörün ve sizlerin daha fazla yatırım yapması için ilave desteklerimiz olacak. Bunları da inşallah Başbakanımız önümüzdeki günlerde açıklayacak."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...