Tema İstanbul’da yaz avantajları başladı

Düzenleyen:
Tema İstanbul’da yaz avantajları başladı

EMLAK Haberleri

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul’a yaz avantajlarla geldi. Gerçekleştirdiği ‘ilk’ler ve ‘en’lerle rekorlara imza atan projede hemen teslim daireler yüzde 5 peşin ve 506.000 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Mesa, Avrupa Konutları, Kantur - Akdaş, Öztaş ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul, İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Atakent’in en gözde projesi olarak konumlanıyor. 5 yıldızlı tatil konseptinde tasarlanan ve benzersiz olanaklar sunan Tema İstanbul’da, taşınmaya hazır hemen teslim dairelerin satışları sürüyor.
Zengin donatı alanları ve ayrıcalıklarıyla markalı konut sektöründe özel bir yer edinen projenin sakinleri yaz mevsimini düzenlen brunch etkinliğiyle karşılarken Ortak Girişim; yaz sıcaklığına dönüştürdüğü avantajlarla dolu kampanyasını başlattı.
Türkiye’nin uluslararası alandaki sembol projesi olarak gösterilen Tema İstanbul’da, farklı seçenek ve yüksekliklere sahip toplam 61 blokta 3.531 konut bulunuyor. 1+1’den, 4+1’e kadar değişen büyüklüklerde 70’in üzerinde farklı tipteki konutların tamamı hemen teslim olarak alıcı buluyor.

HEMEN TESLİMDE YÜZDE 5 PEŞİN ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLANIYOR
Daire ve tapu teslimlerinin hemen gerçekleştiği Tema İstanbul projesinden daire sahibi olmak isteyenlere yalnızca yüzde 5 peşinat ve yüzde 65 banka kredisi sonrası kalan yüzde 30’u 2018 baharında ödeme kolaylığı sağlanıyor.
Kampanya dâhilinde peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan projede sınırlı sayıdaki daireler tüm masraflar dâhil 506.000 TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor.
Konut alıcılarına büyük avantaj sağlayan kampanya 1 Ağustos’a kadar devam edecek. 

AİLELER OTURUM İÇİN TERCİH EDİYOR
“En iyi yatırım, oturuma uygun projedir” mottosuyla hareket eden Tema İstanbul, her dönemde tercih sebebi olarak tasarlanan projesinde yatırımcıların ilgisini çekiyor. 
Altyapı projelerine yakın konumuyla öne çıkan Atakent Bölgesi; hızla devam eden Halkalı-Marmaray, Kabataş-Mahmutbey-Halkalı Metrosu ve Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projeleri ile değerini her geçen gün arttırırken, Tema İstanbul’da bölgenin öne çıkan konut projesi olarak alıcılar tarafından ilgi odağı olmaya devam ediyor.

TEMA İSTANBUL SAKİNLERİNDEN YAZA MERHABA
Tema İstanbul’un sakinleri, geçtiğimiz hafta düzenlenen, 5.000 kişinin katıldığı brunch organizasyonuyla yaz mevsimini karşılarken, düzenlenen etkinlikte birbirleriyle kaynaşma imkânı da buldu.

 

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...