Bizim Evler yatırımcısına yine kazandırdı

Düzenleyen:
Bizim Evler  yatırımcısına yine kazandırdı

EMLAK Haberleri

İhlas Yapı’nın Bizim Evler markalı projelerinin en yenisinde teslimlere hazırlanılırken, yatırımcısı da şimdiden prim yaptı. Ağustos ayında teslimlerin başlayacağı projede son daireler 10 bin TL peşinatla sahiplerini buluyor.

Hayata geçirdiği bütün projelerinde yüksek kalite, erken teslim ve avantajlı ödeme seçenekleriyle yatırımcılarına ayrıcalıklı projeler sunan İhlas Yapı, yoğun talebi karşılamaya yönelik geliştirdiği Bizim Evler 7 projesinde teslime hazırlanıyor. Bugüne dek hayata geçirdiği tüm projelerinde yatırımcısına daima kârlı bir yatırıma imza atmalarını sağlayan İhlas Yapı, teslimlerini tamamladığı Bizim Evler markalı projelerinde yüzde yüzü bulan prim oranları kazandırdı. Bölgedeki en yeni projesi Bizim Evler 7’de de konut alıcılarının yüzünü güldüren firma, projedeki son daireleri de cazip ödeme planlarıyla satışa sunuyor.
Ispartakule’de, Küçükçekmece Gölü ve Marmara Denizi manzarasına hakim bir noktada inşa edilen Bizim Evler 7’de 10 bin TL peşinatla ağustos ayında taşınma fırsatı sunuluyor. 465 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği projede alternatif ödeme seçenekleri de sunuluyor.
Devlet yatırımlarıyla mega projelerin kesiştiği bir noktada yer alan Bizim Evler 7’de 532 konut ile 48 cadde mağazası yer alıyor. Yüksek standartlarda konforlu bir yaşam sunan projede 2+1, 3+1, 4+1 ve teraslı dairelerden oluşan konut tipleri yer alıyor.  
İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Ispartakule, Metro hattı ile daha da değer kazanıyor. Bölgenin en çok talep gören konut projeleri Bizim Evler’e komşu olacak Metro hattı, oturumcu ve yatırımcıya büyük avantaj sağlayacak.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...