HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Teknik Yapı-Halk GYO iş birliği

Düzenleyen: /
Teknik Yapı-Halk GYO iş birliği
Teknik Yapı, Halk Gyo, Haber

EMLAK Haberleri

Sektörün iki dev ismi Teknik Yapı ve Halk GYO, Emlak Konut GYO güvencesiyle İzmir Alsancak’ta bulunan konut ve turizm alanları ile karma özelliklere sahip projesini, 3 aya kadar hayata geçirmeyi hedefliyor.

İzmir’in merkezi konumundaki proje; Alsancak Limanı’nın hemen arkasında Alsancak Stadı’nın yanı başında yer alacak. Projenin; Alsancak ve Kordon’a yürüme, Metro ile havalimanına 20 dakika mesafede olduğu belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım; “Çok amaçlı kültür merkezi, kongre merkezi, hizmet ve turizm alanlarından oluşan projenin İzmir’e büyük katma değer oluşturacağını öngörüyoruz.  Halk GYO ile İzmir’de geliştirdiğimiz projede çok iyi bir sinerji yakalandık. İstanbul  Anadolu Yakası’nda da iki bölgede proje geliştirmek için görüşmelerimiz devam ediyor”dedi.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...