Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emlak 2013 Fuarı 5 Aralık'ta başlıyor

Emlak 2013 Fuarı 5 Aralık'ta başlıyor

EMLAK Haberleri

Emlak 2013 - Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansmanı Fuarı, 05-08 Aralık 2013 tarihleri arasında.

Fuarda yapılacak, konut kredisi ve Mortgage sistemi ile konut ve iş yeri satın alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi konuları içeren etkinlikler de bilgilendirici bir platform olarak öne çıkacak. Emlak 2013 fuarını ziyaret edenler, konut ya da ofis satın almaya karar verirse; fuar alanındaki banka stantlarından kredi alabilecek, yine burada bulunan Tapu Kadastro standına geçerek tapu işlemini başlatabilecek. CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık tarafından düzenlenen "Emlak 2013 - Konut, İşyeri, Satın Alma, Kiralama ve Finansman Fuarı", Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir açılım getiriyor. 05-08 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuar, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul yatırım ortaklığı ve emlak şirketleri ile alıcılar, finans kuruluşları ve tapu idaresini CNR EXPO çatısı altında buluşturacak. T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde gerçekleştirilecek fuar, Türkiye'nin gayrimenkul vitrinine dönüşecek. nbsp;
nbsp;
Mütekabiliyet yasasında son durum
nbsp;
Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul ve müteahhitlik şirketlerinin katılacağı Emlak 2013, sektörü bilinçlendirecek. Fuar kapsamında düzenlenecek etkinliklerde, TSKB Gayrimenkul Değerleme, sektörün önemli konusu olan yabancıların taşınmaz edinmesini düzenleyen 'Mütekabiliyet Yasası'nda gelinen son durumu masaya yatıracak. Organizasyoda, yasa onayı sonrası uyum süreci ve yabancılara konut satışında ilk deneyimler paylaşılacak. Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) tarafından organize edilecek etkinliklerde ele alınacak sektörde gündeme gelen yeni finansman yöntemleri ve İstanbul'un gayrimenkulde nasıl markalaşabileceği gibi önemli konular da, nbsp;EMLAK 2013 seminer ve panallerinin konu başlıkları arasında bulunuyor. nbsp;
Gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul piyasaları ile ilgili veriler yayınlayan ve şeffaf hale gelmesine yardımcı olan REIDIN tarafından organize edilecek seminerlere katılacak gayrimenkul profesyonellerine de, Türkiye'nin mega projelerinin yurt dışında nasıl algılandığını, proje geliştirdikleri şehirleri gayrimenkulde nasıl markalaştırdıkları anlatılacak.
nbsp;
Fuar, sektörü olduğu kadar ziyaretçileri bilinçlendirici seminer ve oturumlara da ev sahipliği yapacak. Konut ve iş yeri satın alırken nelere dikat edilmesi gerektiğinden konut kredisi ve Mortgage sistemine kadar pek çok konuda ziyaretçilere yönelik etkinlikler de Emlak 2013'te gerçekleşecek.
nbsp;
3 salonda 30 bin metrekare alanda düzenlenecek
nbsp;
Türkiye'nin gayrimenkul vitrinine dönüşecek Emlak 2013 Fuarı, 8 Aralık 2013 tarihine kadar açık kalacak. 3 salonda 30 bin metrekare alanda açılacak fuara, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul ve müteahhitlik şirketleri katılacak.
CNR EXPO İstanbul'da gerçekleşecek Emlak 2013 Fuarı'na katılan firmalar; konfor, rahatlık ve tasarım yeniliklerini içeren projelerini cazip fiyatlar ve ödeme koşulları ile görücüye çıkaracaklar. Fuara katılan firmaların İstanbul'daki proje ve binaları, büyük ölçekli bir İstanbul haritası üzerinde, isimleri ve bulundukları salon bilgisi yer alan küçük bayraklarla gösterilecek. Böylece ziyaretçiler hedefledikleri bölgelerdeki projelerle daha kolay ve hızlı iletişim kurabilecekler.
Fuara katılacak gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketlerince tanıtımı yapılacak projeler her kesime hitap eden konut ve ofislerden oluşuyor. Fuarda, A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...