139 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: iha
- Güncelleme:
139 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri  / iha

Şırnak’ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasağı ile başlatılan operasyonlar tüm hızıyla devam ederken, ilçede güvenlik kuvvetleri ile çatışmaya giren teröristlerden 139’u öldürüldü.

Hendek kazıp, barikatlar kurarak yolları tuzaklayan teröristlere yönelik başlatılan operasyonlar aralıksız sürüyor. İlçede sokağa çıkma yasağı ile birlikte başlatılan ve asker ile polisin müşterek düzenlediği operasyonlarda halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden teröristlere yönelik temizleme çalışmaları sürüyor. İlçenin belirli noktalarında gizlenerek güvenlik kuvvetlerine uzun namlulu silahlarla saldıran teröristlerden 139’u etkisiz hale getirildi. İlçe genelinde devam eden operasyonlar tüm hızıyla devam ederken, çatışma ve silah sesleri vatandaşlar tarafından saniye saniye cep telefonlarına kaydedildi.

Yoğun çatışmaların devam ettiği Cizre ilçesinde dumanlar yükselirken, silah sesleri yoğunlaşarak devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...