Hakkari Valiliği'nden flaş açıklama

Hakkari Valiliği'nden flaş açıklama

GÜNDEM Haberleri

Yüksekova'da 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili terör örgütü mensuplarının yakalanması için yoğun olarak çalışıldığı bildirildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan 3 asker kaldırıldıkları hastanede şehit oldu. Alınan bilgiye göre, Yüksekova-Şemdinli karayolundaki Harunan Karakolu'nda görevli 3 asker, Cengiz Topel Caddesi'nde yürürken yüzü maskeli 2 kişinin arkadan saldırısına uğradı. Saldırıda ağır yaralanan askerler, Yüksekova Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Askerlerin, görev yaptıkları karakola elektrik malzemesi almak için Yüksekova'ya geldikleri öğrenildi. İlçedeki yoğun güvenlik önlemleri devam ediyor.

Şehit askerlerin kimlikleri belirlendi
Cengiz Topel Caddesi'nde maskeli 2 kişi tarafından uğradıkları silahlı saldırı sonucu şehit olan 3 askerin isimlerinin Uzman Çavuş Ramazan Gülle, Erbaş Yunus Yılmaz (Elazığ) ve Erbaş Ramazan Köse (İzmir) olduğu öğrenildi. Güvenlik güçlerinin, saldırganları yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

VALİLİK: FAİLLERİ ARIYORUZ
Hakkari Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, saldırıda 3 askerin şehit olduğu hatırlatıldı.

Saldırının terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

" Yüksekova ilçesinin Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Zagros İş Merkezi karşısında düzenlenen saldırı sonucu, ilçenin Haruna Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle (Konya/Çeltik), Jandarma Er Ramazan Köse (Artvin/Borçka) ve Jandarma Er Yunus Yılmaz (Bingöl/Karlıova),şehit olmuştur. Bu menfur saldırının aydınlatılması ve saldırıyı düzenleyen terör örgütü mensuplarının yakalanması için güvenlik güçlerimizin yoğun çalışmaları devam etmektedir. Şehitlerimizin değerli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz."

nbsp;Hakkari Valiliği'nden flaş açıklama
nbsp;Hakkari Valiliği'nden flaş açıklama
nbsp;Hakkari Valiliği'nden flaş açıklama
nbsp;Hakkari Valiliği'nden flaş açıklama
nbsp;Hakkari Valiliği'nden flaş açıklama


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...