Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TSK'dan Diyarbakır'daki hain saldırı ile ilgili açıklama!

TSK'dan Diyarbakır'daki hain saldırı ile ilgili açıklama!

GÜNDEM Haberleri

TSK, Diyarbakır'ın bağlar ilçesinde eşi ile pazarda alış veriş yaparken başından vurulan astsubay Nejdet Aydoğdu'yla ilgili açıklama yaptı.

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır'da silahlı saldırıya uğrayan Astsubay Nejdet Aydoğdu'yla ilgili internet sitesinden açıklamada bulundu.İşte Genelmurmay Başkanlığı'nca yapılan o açıklama 29 Ekim 2014 günü saat 16.50 sularında, Diyarbakır Merkez Bağlar İlçesi Kırat mahallesi Çarşamba pazarında ailesi yanında olduğu halde alışveriş yapmakta olan Hv.Astsb.Üçvş. Nejdet AYDOĞDU yüzleri maskeli, kimlikleri ve eşgalleri henüz belirlenemeyen iki kişi tarafından, yakın mesafeden başına ateş edilmek suretiyle ağır yaralanmıştır.
2. nbsp; Personelimizin sağlık durumu stabil olup yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir. Hayati tehlikesi mevcuttur.
3. nbsp; Hunharca, adice ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, yaralımıza acil şifalar diliyoruz.
nbsp;Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
TSK'dan Diyarbakır'daki hain saldırı ile ilgili açıklama!
Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı'nda görev yapmakta olan 1989 Ordu doğumlu Astsubay Üstçavuş Necdet Aydoğdu'nun Bağlar ilçesi Körhat 70. Sokak'taki semt pazarında eşi ile birlikte pazar alışverişi yaparken, kimliği belirsiz 2 kişi olduğu değerlendirilen şahıslarca, saat 16.48 civarında arkadan yakın mesafeden silahla ateş etmek suretiyle vurularak ağır yaralandığı belirtildi. Açıklamada, Astsubay Üstçavuş Necdet Aydoğdu'nun vakit kaybetmeden Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı ve olayla ilgili gerekli tahkikatın derhal başlatıldığı bildirildi.Öte yandan, hastaneye gelerek astsubay hakkında bilgi alan Vali Hüseyin Aksoy ve komutanlar ile astsubayın eşinin hastanedeki bekleyişi sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...