Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye sallanıyor, Simav ve Bodrum'da deprem oldu!

Türkiye sallanıyor, Simav ve Bodrum'da deprem oldu!

GÜNDEM Haberleri

Türkiye güne deprem haberleri ile başladı. Kütahya Simav'da 2 Bodrum'da 1 deprem oldu. Depremler nerelerde hissedildi işte son gelimeler...

Türkiye sallanıyor, depremler bir biri ardına geldi. nbsp;Kütahya'nın Simav ilçesi ve Bodrum'da yaşanan depremler halk arasında paniğe sebep oldu. Depremler nerelerde hissedildi, işte son gelişmeler...Kütahya'nın Simav ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden alınan bilgiye göre, 4,1 büyüklüğündeki deprem saat 02.04'te Simav'a bağlı Sudöşeği köyünde, yerin 2,3 kilometre derinliğinde gerçekleşti.Saat 02.11'de ise Simav'a bağlı Aşağıdolaylar köyünde, yerin 5 kilometre derinliğinde 3,5 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi.Depremler, ilçede kısa süreli paniğe sebep oldu.
Türkiye sallanıyor, Simav ve Bodrum'da deprem oldu!
Öte yandan bir deprem haberi de Bodrum'dan geldi. nbsp;Ege Denizi'nin güneyinde yer alan Gökova Körfezi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinden alınan bilgiye göre, saat 05,05'te merkez üssü Gökova Körfezi olan 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.Kuzeyde Bodrum, güneyde Reşadiye (Datça) yarımadaları arasında kalan Gökova Körfezi'ndeki sarsıntının, yerin 4,41 kilometre altında meydana geldiği belirildi.
(Ajanslar)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...