Davutoğlu 1. YAŞ'ına girdi

Davutoğlu 1. YAŞ'ına girdi

GÜNDEM Haberleri

Yüksek Askeri Şura'nın (YAŞ) kış dönemi olağan toplantısı, ilk defa Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı.

Şura üyelerinin Anıtkabir'i ziyaretiyle başlayan "YAŞ" günü, heyetin Genelkurmay karargahına geçmesiyle devam etti. Karargah'a Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'le aynı araçla giden Başbakan, eski Şura toplantılarında çekilen fotoğrafları inceledi.
Çakmak Salonu'nda gerçekleşen ve 7 saat süren toplantının ardından ele alınan konulara ilişkin Genelkurmay bir açıklama yaptı. Açıklamada, nbsp;"TSK'nın ana program ve hedefleri, TSK'nın harbe hazırlık durumu ve değerlendirmesi, teröristle mücadelede kolluk kuvvetlerinin desteklenmesi durum değerlendirmesi, Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın yeteneklerinin geliştirilmesi, personel, eğitim ve lojistik konularının" görüşüldüğü bildirildi. Toplantının bir diğer ilki ise Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk defa 'Cumhurbaşkanı' sıfatıyla YAŞ üyelerine akşam yemeği vermesi oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...