Ekrem Dumanlı hakkında tutuklama talebi

Ekrem Dumanlı hakkında tutuklama talebi

GÜNDEM Haberleri

Gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca hakkında tutuklama talep edildi

14 Aralık operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca'nında bulunduğu 12 kişi hakkında tutuklama talep edildi.

ADLİYE KORİDORUNDA KAVGA

Ekrem Dumanlı'nın 3 avukatı da müvekkili hakime ifade verirken içeri girmek isted ancak hakim sadece bir avukata izin verdi. Bunun üzerine avukatlar ve adliye koridorlarında güvenlik önlemi alan polis arasında arbede çıktı. nbsp;

Ekizoğlu ve Altunbulak serbest

Şüphelilerden eski Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ile polis memuru Mustafa Altunbulak, Cumhuriyet savcısı tarafından serbest bırakıldı. İstanbul merkezli 13 ilde 14 Aralık'ta başlatılan operasyonlar kapsamında 30 kişi yakalanmış, Cumhuriyet savcısı tarafından ifadeleri alınan şüphelilerden Elif Yılmaz, Ebru Şenvardar, Naci Çelik Berksoy, Hüseyin Gülerce, Makbule Çam Elamdağ, Ahmet Şahin, Ali Kara, Salih Asan, Engin Koç, Hikmet Tombulca, Samim Noyan ve Fahri Sarrafoğlu serbest bırakılmıştı.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...