Su savaşında ikinci raunt

Su savaşında ikinci raunt

GÜNDEM Haberleri

ASKİ, kaçak su kullanan Nazlıaka'dan şikâyetçi oldu. Nazlıaka da 'Gökçek beni hedef gösteriyor" deyip suç duyurusunda bulundu.

Başkent'in suyu CHP'li Aylin Nazlıaka ile Başkan Melih Gökçek'i karşı karşıya getirdi. ASKİ, Nazlıaka'nın, ikamet ettiği sitede kaçak su kullandığı ve usulsüz atık su deşarjı ettiği gerekçesiyle "karşılıksız yararlanma" suçu işlediğini ileri sürerek, suç duyurusunda bulundu. Nazlıaka'nın kamu zararına sebep olduğu savunulan dilekçede, gerekli soruşturmanın yapılarak kamu davası açılması talep edildi. Aylin Nazlıaka da aynı gün, Ankara'nın kirli suyunu gündeme getirdiği için kendisini hedef gösterdiğini ileri sürdüğü Başkan Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulundu. Geçtiğimiz günlerde bir grup genç Nazlıaka'nın ailesiyle birlikte yaşadığı evin önünde eylem yapmıştı. Komşuları rahatsız edecek şekilde gürültü yapan bu gençler soba yakıp, evin önüne torbalarca hayvan pisliği bırakmıştı. Nazlıaka; Gökçek'in gerek sosyal medya, gerekse yazılı ve görsel basın aracılığı ile halkı provoke ettiğini ve bu olayın azmettiricisi olduğunu iddia etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...