Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

'Amerika'dan bakınca Erdoğan kalıcı'

'Amerika'dan bakınca Erdoğan kalıcı'
Başlık Resmi'Amerika'dan bakinca Erdogan kalici'

Taraf gazetesi yazarı Amberin Zaman, Twitter üzerinden Amerika'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kalıcı görüldüğü yorumunda bulundu.

Kaydet
a- | +A
Hükümete muhalefet olsun diye Türkiye'nin dış basında küçük duruma düşmesi için hemen hiçbir fırsatı kaçırmayan dış politika yazarı Amberin Zaman "Amerika isterse Erdoğan gider" algısı oluşturmak için ilginç bir tweet attı.
Taraf yazarı Amberin Zaman, Amerika'dan Türkiye siyasetinin nasıl göründüğünü anlatmak için "darbe" imalı mesaj verdi.
'Amerika'dan bakınca Erdoğan kalıcı'
Başlık Resmi'Amerika'dan bakınca Erdoğan kalıcı'


"ERDOĞAN KALICI"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediye başkanlığı ile başlayan ve Cumhurbaşkanlığına kadar ilerleyen istikrarlı siyasetine üzülen Zaman, Amerika'dan izlenimlerini "Washington'dan bakınca: Erdoğan kalıcı.Bilginize" yorumuyla aktardı.
TEPKİ TOPLADI
Amberin Zaman'ın bu tweet'i kısa sürede Twitter'da yankı buldu. Zaman'ın takipçileri darbe iması yüzünden eleştiriler yöneltti.
'Amerika'dan bakınca Erdoğan kalıcı'
Başlık Resmi'Amerika'dan bakınca Erdoğan kalıcı'


Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.