Dere taştı, Gökçeada göle döndü

Dere taştı, Gökçeada göle döndü

GÜNDEM Haberleri

Çanakkale Gökçeada'da sağanak yağış sebebiyle Çınarlı Deresi taştı. Cadde ve sokakları sular altında kaldı. İlçede bir çok iş yerini de su bastı.

Gökçeada'da gün boyunca etkili olan yağmur, akşam saatlerinde sağanak halde yağdı. Yağış nedeniyle ilçe Merkezi'nden geçen Çınarlı Deresi taştı. Dere suları ile birleşen yağmur suları, İlçe merkezindeki sokak ve caddeleri göle çevirdi. Yollardaki yağmursuyu yüksekliği 30-40 santimi buldu. Yağmurun şiddeti azaltmasıyla birlikte, Gökçeada Belediyesi'ne bağlı ekipler, temizlik çalışmalarına başladı. Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, geçtiğimiz yıl yaşanan sel felaketin tekrarlanmaması için hazırlıklı olduklarını belirterek, "Biz, tedbirlerimizi almıştık. İş makinelerimiz hazır halde bekledi. Ancak dere yatağı yükseklerden gelen yağmur sularını taşıyamadığı için taşan yağmur suları İlçe Merkezine aktı. Neyse ki bu kez fazla zarar meydana gelmedi. Birkaç iş yerini su bastı. Onlarla ilgili çalışmalarımızı da sürdürüyoruz" dedi.
Dere taştı, Gökçeada göle döndü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...