AK Parti Gençlik Kolları'ndan çağrı

AK Parti Gençlik Kolları'ndan çağrı

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın, sosyal medya üzerinden mesaj paylaştı.

Boynukalın, paylaştığı mesajda, CNNTürk'ün terörü meşrulaştırdığını belirterek, yarın şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın cenaze töreninde sessizce protesto edeceklerini duyurdu.


Daha önce CNN binasının önünde yapacaklarını açıkladığı eylemi iptal ettiklerini açıklayan Boynukalın, "Yarın CNN önündeki eylemimizi, öğle namazı Fatih camiinde kılınacak cenaze namazına kaydırıyoruz. Bütün teşkilatlarımızda orada olacağız. Yarın öğle namazına müteakip Fatih camiindeyiz. Yine slogansız, yine siyah, yine şehit savcımızın fotoğraflarıyla.." dedi.


MİRGÜN CABAS'I İMZALI PROTESTO


Öte yandan terör eylemine destek veren twiti ile tepki toplayan CNNTürk programcısı Mirgün Cabas için de imza kampanyası başlatıldı. "Teröristleri destekleyen Mirgün Cabas'a tepkinizi gösterin" başlığı ile Change.org'da açılan imza sayfasına çok sayıda kişi tepki içeren mesajlarını bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...