Teröristlerin cenazeleri Adli Tıp'ta

/ Kaynak: AA
Teröristlerin cenazeleri Adli Tıp'ta

GÜNDEM Haberleri  / AA

Bahtiyar Doğruyol ve Şafak Yayla'nın cenazesi Adli Tıp'a getirildi. Adli Tıp önünde eylem yapan iki kadın, gözaltına alındı.

Çağlayan Adliyesi'nde Berkin Elvan davasını yürüten Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı rehin alan Şafak Yayla ve Bahattin Doğruyol isimli teröristler, düzenlenen operasyonla ölü ele geçirildi. Ağır yaralanan savcı Kiraz ise kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Öldürülen Şafak Yayla ve Bahattin Doğruyol isimli yasadışı örgüt üyelerinin cenazeleri saat 02.00 sıralarında adliyeden çıkartılarak Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Bu arada, Giresun'un Çanakçı ilçesine bağlı Karabörk köyünde yaşayan Şafak Yayla'nın anne ve babası, oğullarının cenazesini teslim almak İstanbul'a gitti.

Öte yandan, Sabah saatlerinde Adli Tıp önüne gelen 2 kadın eylem yaptı.Üzerinde "Berkin için adalet isteyen halkın savaşçıları ölümsüzdür" yazılı pankart açtı. Sloganlar atan bu kişilere polis müdahale etti. Gözaltına alınan kadınlar, emniyete götürüldü.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...