Diyarbakırlı işadamıyla ilginç diyalog

Diyarbakırlı işadamıyla ilginç diyalog

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, TOBB'daki stant ziyaretinde Diyarbakırlı bir iş adamıyla yaşadığı ilginç diyalog kameralara yansıdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB'un 71. Genel Kurulu kapsamında 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduran üyelere Hizmet Şeref Belgesi ile plaket verilmesi nedeniyle İkiz Kuleler'de düzenlenen törene katıldı. Törenin ardından TOBB yerleşkesi bahçesine kurulan stantları ziyaret eden Erdoğan, Diyarbakır Odasının çadırında, basın mensuplarına ve diğer konuklara kadayıf tatlısı ikram etti.

Diyarbakırlı işadamıyla ilginç diyalog

Diyarbakır standındayken Erdoğan'ın Diyarbakır ziyareti gündeme geldi. Ziyarete yetişebilmek için bir iş adamı Erdoğan'la birlikte gitmek istediğini söyledi. Cumhurbaşkanı onu kırmadı ama uçaktaki yer sıkıntısı diyaloglara yansıdı. Önce Batman'a gideceğini söyleyen Erdoğan, küçük uçakla gideceklerini büyük uçağın Başbakan Davutoğlu'nda olduğunda olduğunu söyledi.


##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...