Davutoğlu: Bahçeli'den ses çıkmıyor

Davutoğlu: Bahçeli'den ses çıkmıyor

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu Iğdır'da düzenlenen mitingde halka hitap etti.

7 Haziran genel seçimleri öncesi Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim çalışmaları devam ediyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu, bu kapsamda partisinin Iğdır'da düzenlediği mitingde konuştu.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

Iğdır'dan bütün Kafkas milletlerine sesleniyorum gelin birlikte yeni bir Kafkasya kuralım tarihi düşmanlıkları bırakalım hem Kafkas hem Balkan hem de Ortadoğu milletlerine bu çağrıyı sunduk. Bizim dilimiz barış dilidir. Barış isteriz ama herkes de bilsin ki bir yerde bir zulüm varsa o zulmün karşısında ha bu Ağrı dağı kadar dimdik dururuz. Kılıçdaroğlu Ardahan'daydı Suriyelilleri geri göndereceğiz dedi. Can Azerbaycan kardeşlerimiz buraya özgürlük için yürüdüler CHP yönetimi sınırı kapadı. Anadolu onları beklerken o yiğit insanlar teslim edildi CHP zihniyeti 146 kardeşimizi Ruslara teslim edildi ve şehit edildi. Allah şahit ki bu topraklarda bir daha böyle bir zillet yaşanmayacak.

"BAHÇELİ'DEN SES ÇIKMIYOR"

Şimdi Kılıçdaroğlu diyor ki Esed zulmünden gelen Türkleri geri göndereceğim aziz Iğdırlılar biz mazlumu zalime verir miyiz? Günlerdir Bahçeli'den bir ses çıkmıyor.

6-7 EKİM OLAYLARI

Bugün barış şarkısı çığıran Demirtaş 6-7 Ekim olaylarında insanları sokağa davet ediyordu. Ya demokrasiyi seçeceksiniz ya silahları ikisi bir arada olmaz. HDP tek parti döneminin CHP'si gibi.

IĞDIR'A DOĞALGAZ

Iğdır'a doğalgazı en kısa sürede getireceğiz. Kardeşlik türküsünü Ağrı dağından haykıracağız. İnadına kardeşlik, inadına barış, inadına demokrasi diyeceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...