Putin'li tişört fahri konsolosu görevinden etti

/ Kaynak: DHA
Putin'li tişört fahri konsolosu görevinden etti

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Ukrayna fahri konsolusu Levent Aydın, Samuel Eto'o'nun imza töreninde Putin fotoğrafının bulunduğu tişört giyince görevinden alındı.

Ukrayna fahri konsolusu, aynı zamanda Antalyaspor Asbaşkanı Levent Aydın, Samuel Eto'o'nun imza töreninde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin fotoğrafının bulunduğu tişört giyince fahri konsolosluk görevinden alındı. Antalyaspor Asbaşkanı ve aynı zamanda Ukrayna fahri konsolusu olan Levent Aydın, Antalyaspor'un transfer ettiği Kamerunlu golcü Samuel Eto'o'nun 7 Temmuz'da Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda düzenlenen imza törenine, üzerinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in fotoğrafının bulunduğu tişörtle katıldı. Levent Aydın'ın Putin fotoğraflı ve 'Nezaket bizim her şeyimiz' yazılı tişörtüyle imza törenine katılımıyla ilgili haberler, Rusya ve Ukrayna basınında geniş yer aldı.
Putin'li tişört fahri konsolosu görevinden etti

Ukrayna Dışişleri Bakanı Pavel Klimkin, çıkan haberler üzerine Aydın'ı fahri konsolosluk görevinden aldı. Bakan Klimkin konuyla ilgili basın merkezlerine gönderdiği açıklamada, Levent Aydın'ın çok sayıda Ukraynalı vatandaşa yardımcı olduğunu, ancak konunun prensiplerine aykırı olduğunu söyledi. Klimkin, bu nedenle Levent Aydın'ın fahri konsolosluk görevinin sona erdirilmesi kararı aldığını kaydetti.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...