Numan Kurtulmuş'tan önemli Suruç açıklaması

Numan Kurtulmuş'tan önemli Suruç açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş açıklama yaptı.

Kurtulmuş'un konuşmasından satır başları;
5 Cenaze ailelere teslim edildi.
Olayın faillerinin yakalanması noktasında uzman bir kadro görev yapıyor.
Teröre karşı ortak safta durmalıyız. Bazı çevreler algı yönetimi içinde. DEAŞ'in ne kadar tehlikeli olduğunu belirtmştik. Teröre taviz vermeyeceğimiz bilinmeli.
OLAY İLGİNÇTİR
Hakikaten olay ilginçtir. Amara kültür merkezi nispeten korunaklı bir yer. Buraya kadar canlı bombaysa bomba, emareler onu gösteriyor. Böyle bir bombalamanın olması gerçekten üzücüdür. Yoldan geçen kalabalığa bomba atılmış değil. Bu üzerinde hassasiyetle durduğumuz noktadır. Arkadaşlarımız an be an bunları değerlendiriyorlar. Kimlikler ortaya çıktıkça da bu kimliklerin irtibatları, bunların hepsi detaylı bir çalışmayla ne varsa bunların hepsi aydınlatılacaktır.
Saldırıyı DEAş yapmışsa muhattabı türkiye'dir. Türkiye barış ortamı için gereken gayreti gösterecektir.
Birileri eş zamanlı düğmeye bastı. Önce 30'u aşkın gencimizin hayatını kaybetmesi ve ardından Adıyaman'da askerimizin şehit edilmesini lanetliyoruz.
Elimizde olayla ilgili bilgiler var ancak kesinleştikten sonra paylaşacağız. Her türlü ihtimal değerlendiriliyor, detaylar araştırılıyor. Şüphelerde büyük mesafe alındı.
Son olarak 31 ölü, 32 yaralı var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...