Erzurum'da PKK askerle çatıştı

Erzurum'da PKK askerle çatıştı

GÜNDEM Haberleri

Doğubayazıt karayolunu gece kesen bölücü terör örgütü mensupları, jandarmaya roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Erzurum'un Karayazı ilçesinde ise PKK'lılar bir iş makinesi ile kamyonu yaktı. Bölücü terör örgütü mensubu PKK'lılar, dün saat 21.30'da Iğdır merkez İlçe Kavaktepe Mahallesi'nin Pamukgeçidi mevkisinde, bir çekiciye uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Iğdır ile Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi arasındaki karayolunu trafiğe kapatan teröristler olaya müdahale eden Jandarmaya, roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Jandarmanın ateşe devam etmesi üzerine teröristler Ağrı Dağına doğru kaçtılar.

Yine dün saat nbsp; 23.30 sıralarında PKK'lılar, Erzurum'un Karayazı İlçesinde özel bir kuruluşa ait bir iş makinesi ile bir kamyonu benzin dökerek yaktı.

Öte yandan nbsp; Erzurum'un Çat ilçesinden otomobiliyle Sarıkaşık köyüne gitmek için yola çıkan AK Partili belediye meclis üyesi İsmail Yıldıztaş'tan 19 Temmuz gününden beri haber alınamıyor. Yıldıztaş'ın terör örgütü militanları tarafından kaçırıldığı üzerinde duruluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...