Emniyet uyardı, 'Dikkatli olun'

Emniyet uyardı, 'Dikkatli olun'

GÜNDEM Haberleri

Emniyet, son dönemde artan saldırılardan dolayı polislere şüpheli görülen her şeye karşı dikkatli olmaları konularında uyardı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Şanlıurfa ve Diyarbakır'da polislere yönelik yapılan saldırıların ardından, personelleri çelik yelekle görev yapmaları, şüpheli görülen şahıs, araç ve paketlere karşı dikkatli ve duyarlı olmaları konularında uyardı.
nbsp;
Son günlerde Şanlıurfa ve Diyarbakır'da yaşanan olaylar sonrası güvenlik güçleri alarm durumuna geçti. Gaziantep'te de benzer saldırıların olma ihtimaline karşı güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldığı, polislere telsiz anonsları ile sık sık uyarılar verildiği görüldü.
nbsp;
Telsizden geçen anonsta, çevre koruma görevlileri, sabit görev yapan istasyonlar, mutlak suretle çelik yelek giymeleri, ayrınca yakınlarında bulunan şüpheli araç ve paket vb. konularda duyarlı olacakları uyarısı yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...