Erzurum'da kaçırılan ambulansın yönü belli oldu

Erzurum'da kaçırılan ambulansın yönü belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Erzurum'un Tekman ilçesinde silahlı 4 kişi tarafından durdurulan ambulansın içerisindeki 3 sağlık personeli ile Bingöl istikametine kaçırıldığı bildirildi

Alınan bilgiye göre, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Komuta Merkezine yapılan "hamile hasta" ihbarı üzerine İl Sağlık Müdürlüğüne ait 25 SE 735 plakalı ambulans, 3 kişilik sağlık ekibi ile Tekman ilçesine bağlı Çukuryayla Mahallesi Şekerli mezrasına gitti. Sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahale sonrası hasta ve hasta yakınını alarak yola çıkan ambulans, mezra çıkışında silahlı 4 kişi tarafından durduruldu. Yapılan kimlik kontrolünün ardından hasta ve hasta yakınını araçtan indiren silahlı kişiler, ambulansı sağlık ekibi ile kaçırdı. Bingöl istikametine kaçırıldığı belirlenen ambulansın bulunması için güvenlik güçleri tarafından bölgede başlatılan arama çalışması sürdürülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...