Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Orgeneral Necdet Özel Bordo Berelileri denetledi

/ Kaynak: İHA
Orgeneral Necdet Özel Bordo Berelileri denetledi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Orgeneral Özel, denetleme ve incelemelerde bulunduğu Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda Bordo Bereliler tarafından icra edilen tatbikatı izledi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, yurt genelinde ve sınır ötesinde yürütülen terör operasyonlar sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı denetledi.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in Özel Kuvvetleri Komutanlığı'nın ziyaret ettiği belirtildi.
TATBİKATI İZLEDİ
Açıklamaya göre, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay'ın eşlik ettiği denetlemede Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel, Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda denetleme ve incelemelerde bulundu, yapımı tamamlanan tesislerin açılışını yaptı ve gece icra edilen "Özel Kuvvetler Tatbikatı"nı izledi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...