Jandarma komutanlığına saldırı

Jandarma komutanlığına saldırı

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ın Uludere ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığına uzun namlulu silahlarla saldıran teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Edinilen bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığına bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıya güvenlik kuvvetlerinin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmanın devam ettiği öğrenildi.

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde bir grup PKK'lı ilçe jandarma komutanlığına iki koldan roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saat 22.30 sıralarında meydana gelen saldırıda askerlerin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Yaklaşık bir saat süren çatışma sonunda PKK'lı grup karanlıktan faydalanarak kaçtı.

Bu arada çatışma sırasında adliye binasında bulunan HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü ve beraberindekiler içeride mahsur kaldı. Çatışmanın sona ermesiyle Encü ve beraberindekiler, polis nezaretinde adliyeden çıkarıldı. Çatışmada yaralı olup olmadığı hakkında henüz bilgi verilmedi.

AJANSLAR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...