PKK'nın saldırıları dev projeyi durdurdu!

PKK'nın saldırıları dev projeyi durdurdu!

GÜNDEM Haberleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yaşanan terör saldırıları nedeniyle Silvan Barajı inşaatına malzeme ikmali yapılamadığı belirtti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, son günlerde yaşanan terör saldırıları hakkında bilgi vererek, hem güvenlik açısından hem de saldırı yüzünden yolların bozulması sebebiyle Silvan Barajı inşaatına malzeme ikmali yapılamadığından inşaatın neredeyse durma noktasına geldiğini ifade etti. Eroğlu ayrıca, son bir ayda sadece Orman ve Su İşleri Bakanlığı şantiyelerine düzenlenen saldırılar sonucu meydana gelen kayıplarla ilgili bilgi verdi. Eroğlu, bu saldırılar sonucunda 3 adet kamyon, 2 adet pikap, 2 adet arazöz, 1 adet kepçe ve 1 adet paletli ekskavatörün yakılarak kullanılamayacak hale geldiğini, ayrıca yüklenici firmaya ait bir adet pikaba da el konulduğunu açıkladı.

BİRÇOK ŞANTİYEYE SALDIRI VAR

Eroğlu, Diyarbakır, Bitlis ve Kars başta olmak üzere birçok şantiyede baraj inşaatlarına saldırılar olduğunu dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...