Hükümet Konağı'na saldıran teröristlerden biri öldürüldü!

/ Kaynak: DHA
Hükümet Konağı'na saldıran teröristlerden biri öldürüldü!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Mardin Valiliği, Nusaybin Hükümet Konağı'na dün gece düzenlenen ve 1 polisin yaralandığı silahlı saldırıda, 1 teröristin ölü ele geçirildiğini açıkladı.

Mardin Valiliği, Nusaybin İlçesi Hükümet Konağı'na PKK'lılar tarafından dün saat 21.30'da roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi: "Bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlediği bu alçak saldırıya anında karşılık verilmiştir. Çıkan çatışmada 1 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısında bir polisimiz yaralanmıştır. Nusaybin Devlet Hastanesindeki ilk müdahale sonrası Mardin Devlet Hastanesine, ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen yaralı polisimizin tedavisi devam etmektedir. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine yönelik tedbirler alınmaya ve gerekli operasyonlara devam edilmektedir."

2 TERÖRİST TESLİM OLDU nbsp;

Mardin Valiliği dün saat 20.30 sıralarında Kızıltepe İlçesi'ne Bağlı Şenyurt bölgesinde bulunan 11'nci Hudut sorumluluk bölgesinde bölücü terör örgütü mensubu 2 kişinin de güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı. Teslim olan 2 terörist ile ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...