Antalya'da bomba paniği

/ Kaynak: İHA
Antalya'da bomba paniği

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Antalya'da köprülü kavşak üzerindeki bir bidon, bomba imha ekipleri tarafından fünye ile patlatıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 18.15 sırasında Kepez ilçesi Gazi Bulvarı, Yeni Hal Köprülü Kavşağı'nın şehir istikametine gidiş yönünde meydana geldi. Köprünün korkuluk bölümü yanında ağzı kapalı mavi bir bidon gören sürücüler durumu polise bildirdi. Polis ekiplerinin ön incelemesinin ardından bölgeye bomba imha ekibi çağrıldı. Bu sırada köprülü kavşağın araç trafiği yan yola verildi. Özel kıyafetini giyen ekip incelemesinin ardından bidonu patlatmaya karar verdi.

Antalya'da bomba paniği

Herhangi bir büyük patlama ihtimaline karşın ekipler, yan yolu da araç trafiğine kapattı. Hazırlanan fünye bidonun yanına bırakıldı.

Gerekli önlemlerin tamamlanmasının ardından bidon kontrollü şekilde patlatıldı. Bidonun boş olmasının belirlenmesiyle rahat bir nefes alındı. Araçlarından inen sürücü ve yolcular çalışmaları izledi. Bidonun yoldan kaldırılmasıyla köprü araç trafiğine açıldı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...