HDP'liden şehide hakaret

HDP'liden şehide hakaret

GÜNDEM Haberleri

HDP Parti Meclisi üyesi Bercan Aktaş, Şemdinli'de şehit edilen özel harekât komiseri Ahmet Çamur için skandal bir mesaj yayınladı

HDP yöneticisinden alçakça paylaşım… HDP Parti Meclisi üyesi Bercan Aktaş, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lılara müdahale eden özel harekat polislerine uzun namlulu silah ve roketatarla düzenlenen saldırıda yaralanan Komiser Ahmet Çamur'un şehit olduğu haberini skandal ifadelerle duyurdu. Twitter hesabından şehit polis için "etkisiz hale getirilmiş" yorumu yapan Aktaş, gelen tepkiler üzerine mesajı silerek özür diledi. nbsp;
Skandala HDP de 'tepkisiz' kaldı. Aktaş'ın paylaşımının sorulması üzerine HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ şunları söyledi: "Bilgim yok, ama sosyal medya aracılığıyla bu tip paylaşımların yapılması doğru ve yerinde değil. Şu anki koşullar içerisinde önemli olan kim olursa olsun ne olursa olsun candan yana, insandan yana tutum almaktır. Ölenler, yaşamını kaybedenler asker de olsa, polis de olsa, gerilla da olsa, sivil de olsa kim olursa olsa can kaybının, insanlarımızın artık sonuçsuz bir şekilde, gençlerimizin sonuçsuz ve amaçsız bir şekilde canlarını yitirmesinin önüne geçmemiz gerekiyor."
HDP milletvekili Ertuğrul Kürkçü ise "Talihsiz bir anında bu şekilde ifade etmiş. Ben olsam, biz olsak, partimiz olsa böyle demez. Onu düzeltmek isteriz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...