AK Parti'nin ilk hedefi gençler

AK Parti'nin ilk hedefi gençler

GÜNDEM Haberleri

Koalisyon ihtimallerinin tükenmesinin ardından erken seçime odaklanan AK Parti, 7 Haziran öncesini ve sonrasını meydanlara taşıyacak.

İsmail Sonsuz ANKARA
Özellikle, 16 yıl sonra ilk defa koalisyon sürecine tanıklık eden genç kitleye, tek parti iktidarının getirileri ile koalisyonun götürüleri kıyaslanarak anlatılacak. Yapılan analizlerde, AK Parti'nin politikalarının genç kitlelerce tam olarak bilinmediği, 1999 yılında kurulan son koalisyon dönemi öncesinde yaşanan tartışmalar ve koalisyon süreçlerinin Türkiye'nin önüne koyduğu faturaların görülmediği kaydedilmişti. 7 Haziran seçimlerinin ardından işleyen süreç ve bu dönemde yaşanan tartışmalar meydanlara taşınacak. 7 Haziran öncesinde AK Parti'nin tek başına iktidar olduğu 13 yılda sağlanan istikrar ile seçimden sonra 2.5 aylık dönemde oluşan tabloya dikkat çekilecek. Ayrıca, vatandaşın mutfağını ve cebini ilgilendiren yeni politika ve söylemler geliştirilecek.
AK Parti'nin, samimi bir şekilde seçim sonuçlarını analiz ederek, hiçbir partiye ve seçeneğe kapısını kapatmadan görüşmeler yürüttüğü ancak muhalefetin uzlaşmaya yanaşmadığı süreç anlatılacak. CHP'nin 'ön şartları', MHP'nin 'uzlaşmaz tavrı', HDP'nin de 'terör işbirliği' ile kapıları kapattığının altı çizilecek. Başbakan Davutoğlu'nun talimatıyla Kadın Kolları ev ziyaretlerine ağırlık verirken, Gençlik Kolları da 'gençlik buluşmaları' ve 'sosyal medya' üzerinden kitlelere ulaşacak. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...