Teröristler karakolu havaya uçuracaktı

Teröristler karakolu havaya uçuracaktı

GÜNDEM Haberleri

Üzerinde patlayıcı düzeneği bulunan bir terörist, doğalgaz yüklü tankere binerek şoförden aracı Suveren Jandarma Karakolu'na sürmesini istedi.

Iğdır-Doğubayazıt karayolunda üzerinde patlayıcı düzeneği bulunan bir terörist, durdurduğu sıvılaştırılmış doğalgaz yüklü tankere binerek ölümle tehdit ettiği şoförden aracı 5 kilometre mesafedeki Suveren Jandarma Karakolu'na sürmesini istedi. Tehdit üzerine yola çıkan sürücü, karakola 300 metre kala teröristin bir anlık dalgınlığından faydalanarak, el frenini çekip araçtan atladı. Şoförün kaçmasının ardından üzerindeki patlayıcı düzeneğini araçta bırakıp tankeri takip eden bir pikap ile bölgeden uzaklaşan terörist, tankerdeki bombayı uzaktan kumandayla patlattı. Patlamanın etkisiyle alev alan araç, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve TOMA'nın müdahalesiyle söndürüldü. Alevlerin, içerisinde 16 ton LNG bulunan aracın tank bölümüne sıçramadan kontrol altına alınmasıyla, facianın önüne geçildi. Öte yandan Mardin Nusaybin'de PKK'lılar 2 mahalleyi birbirinden ayıran köprüyü havaya uçurmak için saldırı düzenledi, biri çocuk 3 kişi yaralandı. Teröristler Bingöl Solhan'da yük trenine bombalı saldırı düzenledi, 4 vagon devrildi. Şırnak'ta ise hainler 30 iş makinesini ateşe verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...