Son 1 ayda 240 terörist teslim oldu, 812 terörist öldürüldü

Son 1 ayda 240 terörist teslim oldu, 812 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Iğdır'da PKK'dan kaçan 3 terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu. Son 1 ayda teslim olan terörist sayısı ise 240 olurken 812 terörist öldürüldü...

Edinilen bilgiye göre, PKK terör örgütü mensubu biri kadın 3 terörist Aralık ilçesindeki jandarma birliklerine teslim oldu. Silahsız ve teçhizatsız şekilde teslim olan teröristler hakkında adli makamlarca adli tahkikat başlatıldığı öğrenildi. nbsp;

SON 1 AYDA 240 TERÖRİST TESLİM OLDU, 812 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

PKK terör örgütüne mensup 240 kişi, 24 Temmuz 2015'ten bugüne güvenlik güçlerine teslim oldu. Bunlardan 180'i Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) gerçekleştirdiği hava operasyonlarından sonra Kandil ve civarındaki kamplardan kaçtı. Diğer 60 kişi ise daha önce Irak'ın kuzeyine sığınan ve teslim olanlardan oluştu.


Güvenlik güçlerinin 22 Temmuz'dan bu yana terör örgütü PKK'ya yönelik yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği operasyonlarda ise 812 terörist etkisiz hale getirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...