Şehit Alkan'ı 15 bin kişi uğurladı

Şehit Alkan'ı 15 bin kişi uğurladı

GÜNDEM Haberleri

Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan, Osmaniye'de defnedildi. Alkan'ın babası ve ağabeyleri, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki Ayvalık Jandarma Karakolu'na düzenlenen terör saldırısında şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan, Osmaniye'de defnedildi. Alkan'ın babası ve ağabeyleri, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze namazına üniformasıyla katılan şehidin ağabeyi Jandarma Yarbay Alkan, kardeşine "Ali'm" diye seslenerek, "Buradaki vatan evladı daha 32 yaşında. Vatanına, sevdiklerine doyamadı. Bunun katili kim? Bunun sebebi kim?" şeklinde feryat etti. Şehidin diğer yakınları da törene katılan siyasilere tepki gösterdi. Yaklaşık 15 bin kişinin terörü lanetleyen sloganlar eşliğinde arkasından geldiği Ali Alkan'ın cenazesi, Garnizon Şehitliği'nde dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Osmaniye Emniyet Müdürlüğü, tören için 1500 polis görevlendirdi. Taziye evinde de baba Hasan Alkan'dan son isteği olan ve daha eline ulaşmadan şehit düşen Ali Alkan'ın yiyemediği bayram kömbesi dağıtıldı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...