İzmir'de polisin dikkati faciayı önledi

/ Kaynak: İHA
İzmir'de polisin dikkati faciayı önledi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İzmir Konak'ta araçlara molotof atılınca cadde trafiğe kapatıldı. Polisler, patlatılmak üzere bırakılan iki piknik tüpünü imha ederek faciayı önledi.

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında, Yeşildere Caddesinde meydana geldi. Yoldan geçen araçlara kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin molotof kokteyli atması üzerine sürücüler durumu 155 Polis İmdat Hattına bildirdi. İhbar üzerine gelen polisler, caddeyi iki yönlü araç trafiğine kapattı.

İzmir'de polisin dikkati faciayı önledi

Bölgede inceleme yapan polis ekipleri, yol kenarına yanık halde üst üste patlatılmak üzere konulan iki piknik tüpünü ve yanındaki benzin bidonunu fark etti. Geniş güvenlik önlemleri alınırken polis tüplerin uzaktan kumandayla patlama ihtimaline karşı olay yerine sinyal bozucu jammer getirdi.

İzmir'de polisin dikkati faciayı önledi

Çevik kuvvet ekipleri ve TOMA bölgeye sevk edildi. Polis kontrollü bir şekilde söndürme tüpleri ile yanan tüpleri patlamadan söndürdü. Polis, caddeye molof kokteyli atan ve patlatılmak üzere konulan tüpleri bırakan kimliği belirsiz kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı.

Öte yandan araç trafiğine yaklaşık 1 saat kapalı olan cadde, kontrol sağlandıktan sonra tekrar trafiğe açıldı. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...