HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hatay'da patlama!

Kaynak: İHA
Hatay'da patlama!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Hatay'da ikamet eden Suriyeli muhalif komutanlardan Cemil Radon'un aracı bugün, altına yerleştirilen bombanın patlaması sonucu infilak etti

Patlama sonucu ağır yaralanan Muhalif Komutan Cemil Radon, Antakya Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'nın Akasya Mahallesi Yılmaz Sokak'ta ikamet eden Suriyeli muhalif komutanlardan Cemil Radon, öğle saatlerinde 31 SAF 208 plakalı aracına binerek evinden ayrılmak istedi. Radon aracın kontağını çevirdiğinde bir anda patlama sesi geldi. Aracın altına konulduğu sanılan bombanın patlaması sonucu araçta büyük hasar meydana gelirken ağır yaralanan Radon, 112 ekiplerince Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Radon'un durumu ciddiyetini korurken olayın gerçekleştiği bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Olay yerine gelen polis ekipleri bölgeyi güvenlik şeridiyle kapatırken, bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi alındı. Hatay Büyükşehir İtfaiye ekipleri de bölgede önlemlerini artırdı.
BU İKİNCİ SALDIRI
Bu arada saldırıda ağır yaralanan Cemil Radon'a yapılan saldırının ilk olmadığı öğrenildi. Radon daha önce de Reyhanlı ilçesinde aracının altına bomba koyulması sonucu bir saldırıya daha maruz kalmıştı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...